Forside
Billeder
Huset
Indkob
Byen
Mad
Transport
Udflugter
Sport
Restauranter
Helligdage
Vejret
Vlg Sprog:
[DK]-Dansk
logon
Huset er anskaffet til eget brug i sommeren 2004.
Fra parkeringspladsen går man ind i en lille entre, hvor der er adgang til toilet og til køkken. Der er åbent til stuen og nedgang til underetagen. Stuen indeholder bla. 2 sofaer, TV, radio og DVD, Internet og computer.

Hvis det mod forventning skulle blive koldt, findes der 3 elektriske varmeapparater.

Fra stuen er der udgang til en stor altan på 12kvm, hvorfra man kan nyde udsigten over Middelhavet og det grønne område med mange subtropiske frugttræer.


Fra entreen går man ned af en spindeltrappe til underetagen. Til venstre ligger det ene soveværelse med dobbeltseng str. 160x200, og hvor man fra altanen har udsigt til Middelhavet. Værelset har airconditionering med mulighed for afkøling om sommeren og varme om vinteren. Til højre ligger det andet soveværelse med 2 separate senge. Badeværelset ligger ligefremme, der er badekar med bruser, toilet og ny vaskemaskine.

Huset har linned og håndklæder til familien. Sommer, vinter og -babydyner, samt weekendseng og klapvogn . Der er et par strandparasoller, så man kan komme i skygge. Altanen kan overdækkes af en markise.
Se grundplan af huset Se kort over bebyggelsen
soveværelse 1 soveværelse 2 soveværelse 2 Bad
Spiseafdeling og køkken TV og Internet TV
Stue Stue Stue/Indgang
På terassen har vi et teaktræsbord med 4 stole samt 2 positionsstole. Der er naturligvis en grill, så man selv kan grille et par blæksprutter
eller noget af det gode og billige kød fra slagteren.
Køkkenet: Elektrisk komfur med varmtluftovn, køleskab, kaffemaskine,
kogekande og service nok til at man ikke behøver at vaske op hele tiden.
Blomster og planter foran huset
Weather for La Herradura